KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Beyoğlu Yukarı Sarılar İlkokulu

(0)530 747 6857
Beyoğlu mah. 2.Sarılar Küme Evleri No 50 Türkoğlu/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Yukarı sarılar ilköğretim okulu olarak; Değişim ve gelişime açık - Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, - Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, - Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen - Yaratıcı ve üretken, - Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizin; - Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri - Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları - Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, Globalleşen dünyada dil, din ve etnik ayrım gözetmeksizin herkesle etkin iletişim kurabilecek çağdaş düzeyde olmalarını, - Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını sağlamaktır.
8.30 12.20
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)
ÖĞRETMENLERİN KENDİ ARAÇLARI İLE SAĞLANMAKTADIR, YOLU ASFALTTIR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ BEYOĞLU MAHALLESİNE UZAKLIĞI 5 KM DİR. MAHALLEDE ZİNCİR MARKETLER BULUNMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
TÜRKOĞLU MERKEZE OLAN UZAKLIĞI 16 KM´DİR, 15 DAKİKA SÜRMEKTEDİR.İL MERKEZİNE 42 KM.DİR.